pic

Bemutatkozunk

A turizmus, gasztronómiai, bormarketing területen dolgozó szakemberek közös vállalkozásában egy igazán ütős csapat állt össze, mely szeptembertől gőzerővel megkezdi működését.

Pataki Kinga

Pataki Kinga vagyok, idegenforgalmi közgazdász, két imádnivaló gyermek édesanyja.
12 éve dolgozom a Villány-Siklósi Borút Egyesületnél, két éve a szervezet elnökeként. A bormarketing, a rendezvény- és programszervezés, illetve a borturizmus nemcsak a munkám, hanem a szenvedélyem is. Büszke vagyok, hogy többek között olyan projektekben vehettem részt, mint a Villányi Franc márkaépítés, a Franc&Franc, a Pincéről Pincére Variációk Vincére és a Gördülő dűlők rendezvények.

A borturizmus küldetése az, hogy minél több ember átélje a borvidéki borkóstolás különleges élményét, lássa a borász szemében a határozott elhivatottságot, szenvedélyt és büszkeséget, hogy megismerje boraink múltját, jelenét és a jövőben rejlő számtalan lehetőséget. Ezért dolgozom, ez az én hivatásom.

Gönczöl Gábor

Gönczöl Gábor vagyok, Siklóson élek.
A Vylyan Pincészetnél a vendéglátásban dolgozom, emellett reklám, rendezvény és hangulatfotókat készítek.
Fényképezni 2013-ban kezdtem, ami attól kezdve szenvedélyemmé vált. Nemcsak munka számomra, hanem sokszor a kikapcsolódás része is. Fotós tanulmányaimat a pécsi Simonyi Károly Szakközépiskolában végeztem el.
Eredeti szakmámból adódóan a fotózásnál is a gasztronómia áll hozzám a legközelebb. Fotóimmal a részletek fontosságára, szépségére szeretném felhívni a figyelmet, legyen szó akár ételfotóról, hangulatfotóról, vagy egy szép enteriőrről.

Több pincészettel és étteremmel dolgozom együtt, képeimet számos módon használják a prospektusoktól az étlapokon át az óriásplakátokig.
Szeretem az olyan feladatokat, amik próbára teszik az embert, kihívások elé állítják, hisz véleményem szerint ez a folyamatos fejlődés záloga is.
Referencia munkáim az alábbi linken megtekinthetőek:

www.76pix.hu

Pauli Zoltán

Pauli Zoltán vagyok, büszke palkonyai lakos. Több, mint húsz éve érkeztem a Villányi borvidékre és egy életre szóló elköteleződés lett belőle. Imádok itt élni, imádom a villányi vörösbort és hálát adok, hogy Palkonya Gasztrofaluban alkothatok. Nagy örömmel vettem részt a Villányi Borvidék marketing stratégiájának kidolgozásában, melynek megvalósításában is aktívan részt veszek. Ötletgazdája vagyok számos immár szép hagyománnyá vált borvidéki rendezvénynek.
Szenvedélyem a gasztronómia, ami közben hivatásommá vált. Saját “szerelem vállalkozásom” (PalKonyha) mellett elszánt zászlóvivője vagyok a vidéki gasztronómiának belföldön és nemzetközi fórumokon egyaránt. Fontosnak tartom a helyi értékeink őrzését és a helyi termelők támogatását.
A Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítójaként és lelkes motorjaként számos kisebb-, nagyobb gasztronómiai rendezvényt szervezek szerte az országban. Szívügyem, hogy a különleges borok-, a minőségi gasztronómia, valamint a művészetek érzéki találkozása új dimenziókat nyisson meg az értő közönség számára.
Online marketinggel, és gasztronómiai tanácsadással is foglalkozom. Munkáimról az alábbi linken olvashatsz: http://www.paulizoltan.hu

pic

Tekintse meg referenciáinkat!

TOVÁBB A REFERENCIÁKHOZ